Protocni bojleri (5)

Bojleri male litraže 5L-10L visokomontažni i niskomontažni (5)

Bojleri srednje litraže vertikalni 50L - 80L (22)

Bojleri velike litraže (4)

Horizontalni bojleri (2)

Obogaćuje toplotom vaš dom: Izaberite idealan bojler za kupatilo na preniks.rs

Bojleri su neodvojivi deo modernog doma, a pogotovo kupatila. U našoj širokoj ponudi pronađite savršeni bojler koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za toplom vodom.

Akumulacioni bojleri predstavljaju klasično i ekonomično rešenje. Dolaze sa prohromskim ili emajliranim kazanom, a izbor zavisi od vaših preferencija i budžeta. Prohromski kazani nude izdržljivost i modern izgled, dok su emajlirani kazani dostupniji i tradicionalniji.

Veličina bojlera se bira prema broju članova domaćinstva i potrebama za toplu vodu. Preniks nudi bogat izbor vertikalnih i horizontalnih bojlera različitih kapaciteta.

Za one koji traže trenutnu toplu vodu, idealan izbor su protočni strujni bojleri. Oni zagrevaju vodu dok prolazi kroz uređaj, što ih čini ekonomičnim za tačke gde se topla voda koristi manje.

Međutim, za domaćinstva sa solarnih kolektorima ili kotlom na čvrsto gorivo, prava opcija su bojleri sa izmenjivačem toplote. Kod njih se voda zagreva preko grejnog sistema na solarni pogon ili čvrsto gorivo.

Uz sve dostupne opcije, lako ćete pronaći savršeni bojler za vaše kupatilo na preniks.rs i uživati u toploj vodi svaki dan.