Preniks doo se obavezuje da će štititi i voditi računa o Vašim ličnim podacima. Korisnici našeg sajta su saglasni da se njihovi podaci koriste u skladu sa Politikom privatnosti.

Preniks doo vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite Vaših ličnih podataka.

Sve cene na ovom sajtu izražene su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Preniks doo nastoji da svi artikli prikazani na ovom sajtu budu sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.

Uprkos tome ne možemo u potpunosti garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Zadržavamo pravo promene cena bez prethodne najave.

PRIKUPLJANJE I KORIŠĆENJE LIČNIH PODATAKA

Informacije koje nam šaljete ime, prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu, kao i ostale biće upotrebljene za direktnu komunikaciju sa Vama. Na osnovu tih podataka bićemo u mogućnosti da komuniciramo sa Vama i damo Vam najispravnije informacije vezano za tražene artikle.

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja što kvalitetnije usluge.

Preniks doo prikuplja i analizira podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju. Ove analize su bitne radi unapređenja naših usluga i što bolje komunikacije sa posetiocima sajta.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

Naš tim stručnjaka je preduzeo sve mere vezane za zaštitu privatnosti korisnika, posebno se vodi računa o neovlašćenom pristupu ličnim podacima. Podaci su dostupni samo zaposlenima Preniks doo, zbog nužnosti poslovanja i svi zaposleni su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.