Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Slavina higijenski tuš ROSAN-S2-239501 ugradna

12.190,00 RSD sa PDV
Slavina higijenski tuš ROSAN-S2-239501 ugradna Jednoručna slavina higijenski tuš, ugradna Minimalistički dizajn Telo od mesinga Hromirana završna obrada Uzidna baterija Keramički mešač KEROX® 35mm PKM35A SILVERFLEX tuš crevo 100cm PGC100SF Tuš ručica 2+2 Funkcije PTRISP2

Slavina higijenski tuš ROSAN-S2-239501B uzidna

17.120,00 RSD sa PDV
Slavina higijenski tuš ROSAN-S2-239501B uzidna Jednoručna slavina higijenski tuš, ugradna, crna Minimalistički dizajn Telo od mesinga Završna obrada - PVD Dark black Uzidna baterija Keramički mešač KEROX® 35mm PKM35A DARKFLEX tuš crevo 100cm PGC100DF Tuš ručica 2+2 Funkcije PTRISPD

Slavina higijenski tuš ROSAN-S2-239502 ugradna

10.330,00 RSD sa PDV
Slavina higijenski tuš ROSAN-S2-239502 ugradna Jednoručna slavina higijenski tuš Minimalistički dizajn Telo od mesinga Hromirana završna obrada Uzidna baterija Keramički mešač KEROX® 35mm PKM35A SILVERFLEX tuš crevo 100cm PGC100SF Tuš ručica 2+2 Funkcije PTRISP2

Otkrijte osveženje: Higijenski tuševi za savršenu higijenu
Higijenski tuš, poznat i kao bide tuš, postaje sve popularniji izbor za moderna kupatila. Nudi praktično i higijensko rješenje za čišćenje intimnih zona, doprinoseći većem osećaju svežine i komfora. Na našoj web stranici pronađite bogat izbor higijenskih tuševa koji će se uklopiti u Vaše potrebe i estetiku.

Prednosti higijenskih tuševa:

Povišena higijena: Higijenski tuševi omogućavaju temeljno i nežno čišćenje intimnih zona, što je posebno važno za žene u periodu menstruacije, trudnoće i porođaja.
Udobnost i praktičnost: Higijenski tuševi su jednostavni za korišćenje i nude veću praktičnost u odnosu na klasično čišćenje papirom.
Prevencija i zdravlje: Upotreba higijenskog tuša može pomoći u prevenciji infekcija i hemoroida.
Ekološki izbor: Higijenski tuševi doprinose smanjenju potrošnje toaletnog papira, što je korisno za očuvanje šuma i prirode.

Šta treba uzeti u obzir prilikom odabira higijenskog tuša:

Vrsta tuša: Na tržištu su dostupni ručni i fiksni higijenski tuševi. Ručni modeli nude veću mobilnost, dok fiksni modeli nude estetski prijatniji izgled.
Materijal: Higijenski tuševi se izrađuju od različitih materijala, kao što su plastika, metal i hrom. Odaberite materijal koji je izdržljiv i jednostavan za održavanje.
Funkcionalnosti: Neki modeli nude dodatne funkcije kao što su regulacija pritiska vode, različite opcije mlaza i termostatski mešač.
Dizajn: Izaberite dizajn higijenskog tuša koji se uklapa u estetiku vašeg kupatila.

Na našoj web stranici pronađite:

Bogat izbor higijenskih tuševa: ručni, fiksni, sa raznim funkcijama i dizajnima.
Poznate i pouzdane brendove: za kvalitet i dugotrajnost proizvoda.
Konkurentne cene i brzu isporuku: kako biste što prie uživali u prednostima higijenskog tuša.
Detaljne opise i savete: za lakši izbor idealnog higijenskog tuša za Vaše potrebe.
Unapredite higijenu i komfort u Vašem kupatilu uz savršeni higijenski tuš sa naše web stranice. Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja i pronađite model koji će Vam pružiti maksimalno zadovoljstvo!