Prikazan jedan rezultat

Tipka za vodokotlić Alca hrom sjaj

6.250,00  sa PDV

Tipka za vodokotlić Alca hrom sjaj M371

Za predzidne ugradne sisteme i skrivene vodokotliće Dvostruko delujuće mehaničko ispiranje Kompatibilno sa svim predzidnim ugradnim sistemima i vodokotlićima za ugradnju u čvrste zidove Alca Završna obrada: hrom-sjaj Materijal: plastika Upravljačka tipka Pričvrsni okvir tipke za ispiranje Obujmica sa navojem 2 kom Vijci mehanizma za ispiranje 2 kom Šablon za pravilno postavljanje upravljačke tipke

Dizajnirajte kupatilo svojih snova: Tipke i tasteri za vodokotliće koji oduševljavaju!

Tipke i tasteri za vodokotliće, ugradne, kako bi ste podigli estetiku i funkcionalnost svog kupatila na viši nivo!  Zaboravite na dosadne ručke i prekinite traženje standardnih rešenja. Ovdje počinje prava zabava!

Više od puke funkcije – Dodajte Stil!

Tipke i tasteri za vodokotliće nisu više samo praktični dodaci. Oni su ključni elementi modernog dizajna kupatila koji mogu transformisati prostor i učiniti ga jedinstvenim. Zamišlite sjajne metalne tastere koji se harmonično uklapaju sa vašim modernim slavinama, ili elegantne tipke s hromiranom površinom koje dopunjuju minimalističku estetiku. Možnosti su beskrajne!

Raznolikost za Svaki Stil:

Naša kolekcija nudi širok izbor tipki i tastera za vodokotliće koji se prilagođavaju svakom stilu – od klasičnih modela do ultramodernih dizajna. Pronađite savršene tastere koji se uklapaju sa vašim ugradnim vodokotlićima, a istovremeno odražavaju lični stil vašeg kupatila.

Funkcionalnost i Jednostavna Upotreba:

Neka vas sjajan dizajn ne zavede! Sve naše tipke i tasteri su ergonomski dizajnirani za jednostavnu i intuitivnu upotrebu. Izaberite modele sa mekim dodirima i laganom aktivacijom za besprekorno iskustvo svaki put.

Otkrijte Prednosti:

  • Povećana estetika kupatila: Dodajte onaj „vau“ faktor i impresionirajte goste jedinstvenim dizajnom tipki i tastera.
  • Širok izbor stilova: Pronađite savršene tipke ili tastere koji se uklapaju sa bilo kojim dizajnom kupatila.
  • Jednostavna upotreba: Uživajte u ergonomskim dizajnima za lakše i brže splačenje.
  • Kvalitetni materijali: Budite sigurni u dugotrajnost uz trajne i otporne materijale.

Pretvorite rutinu u užitek! Naručite svoje savršene tipke i tastere za vodokotliće danas i otkrijte nove dimenzije funkcionalnosti i stila u svom kupatillu!