USLOVI KORIŠĆENJA

Navedeni uslovi i pravila korišćenja internet stranice važe za sve posetioce sajta www.preniks.rs. Korišćenjem sajta saglasni ste i prihvatate ovde navedene uslove koričćenja koja mogu biti ažurirana bez prethodne najave.

Sajt je informativnog karaktera i nema mogućnost Online kupovine zbog provere lagera, specifičnosti robe i sl. Korpa služi za prikupljanje proizvoda i klikom na naručivanje isključivo šaljete informaciju o proizvodima za čiju kupovinu ste zainteresovani. Za dalje opcije kupovine, dostupnosti lagera i sl. ubrzo će Vas kontaktirati osoblje iz naših maloprodajnih salona.

PRISTUP INTERNET SAJTU

Pristupom internet sajtu slažete se da nećete neovlašćeno upotrebljavati, koristiti za komercijalne svrhe sadržaj ovog interenet sajta. Neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima. Nije dozvoljeno vršiti izmene sadržaja ovog sajta niti na bilo koji drugi način ga korisititi u javne svrhe.

I pored stalnog održavanja i ažuriranja informacija na sajtu ne možemo garantovati potpunu ispravnost i tačnost svih informacija. Preniks doo ne garantuje da je svaki opis proizvoda, cena ili bilo koji drugi sadržaj tačan, kompletan ili bez grešaka.Takođe, slike proizvoda su informativnog sadržaja i mogu sadržati i slike pratećih proizvoda koji nisu uključeni u cenu.

INFORMACIJE SAJTA

Sve informacije koje dostavite ovom Sajtu ili kompaniji Preniks doo povodom ovog sajta neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. Preniks doo će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu. Preniks doo nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez bilo kakvog ograničenja u bilo koje svrhe i bez navođenja izvora. Izričito je zabranjeno prenositi ili postavljati na Sajt protivzakonite, preteće, na rasnoj i nacionalnoj osnovi, religiozne klevetničke, ponižavajuće, pornografske ili druge materijale koje krše bilo koje zakone.

PRIVATNOST

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših posetilaca sajta. Prikupljamo samo osnovne informacije i podatke neophodne za kontakt korisnika i dalje poslovanje u cilju pružanja što kvalitetnije usluge.
Podaci su dostupni samo zaposlenima Preniks doo zbog nužnosti poslovanje i svi zaposleni su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

PONAŠANJE KORISNIKA SAJTA

Svaki posetilac i korisnik sajta je dužan da se ponaša u skladu sa Pravnim i Zakonskim propisima Republike Srbije. Svako ponašanje koje na bilo koji način nanosi štetu ili ugrožava funkcionisanje firme Preniks  doo smatraće se nedozvoljenim i neprikladnim, posebno ukoliko se njime ugrožavaju autorska prava i prava svojine. Korisniku sajta je zabranjeno javno objavljivanje i neovlašćeno korišćenje svih dostupnih sadržaja sa sajta. Preniks doo ima pravo da korisnika upozori, a zatim i prekine bilo kakvo korišćenje informacija sa sajta.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Preniks  doo ne preuzima nikakvu odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe našeg sajta. Preniks doo zadržava pravo izmene sadržaja sajta bez prethodne najave. Tim naših saradnika trudiće se da na sajtu u svakom momentu budu prikazane najažurnije i najtačnije informacije. I pored našeg truda i zalaganja uvek može doći do određenih neslaganja, zato zadržavamo pravo na bilo kakvu grešku. Uslovi korišćenja su razvijeni u skladu sa postojećim uputstvima i mišljenjima zakonodavca.